Újgenerációs kihívások az időgazdálkodásban Hogyan tudjuk jól szervezni az irodai életünket?  Mennyiben más az új generációk munkaidő-gazdálkodása? Ez a témája a Trend FM OPTIMUM méréstechnikai és irodai folyamatfejlesztő műsorsorozat május 26-i záró adásának.

Újgenerációs kihívások az időgazdálkodásban Hogyan tudjuk jól szervezni az irodai életünket? Mennyiben más az új generációk munkaidő-gazdálkodása? Ez a témája a Trend FM OPTIMUM méréstechnikai és irodai folyamatfejlesztő műsorsorozat május 26-i záró adásának.

A Trend FM OPTIMUM című méréstechnikai és irodai folyamatfejlesztő műsora április 21-i első része arra fókuszál, hogy a munkaerőhiánnyal küszködő ágazatok milyen módon tudják az előnyükre fordítani a folyamatoptimalizálási és mérési módszerekkel feltárt irodai veszteségeket.

Újgenerációs kihívások az időgazdálkodásban
Hogyan tudjuk jól szervezni az irodai életünket? Mennyiben más az új generációk munkaidő-gazdálkodása? Ez a témája a Trend FM OPTIMUM méréstechnikai és irodai folyamatfejlesztő műsorsorozat május 26-i záró adásának.

1. rész:

Amennyiben a böngészője nem játssza le a hangfelvételt, az interjút INNEN tudja letölteni.

2. rész:

Amennyiben a böngészője nem játssza le a hangfelvételt, az interjút INNEN tudja letölteni.
Forrás: Trend FM